banners studios

Generated with MOOJ Proforms Version 1.5

Registratie

Door het invullen en verzenden van dit formulier toont u uw interesse in het huren van een “KK53” studio. Het aanmaken van een zoekprofiel biedt geen garantie voor een succesvolle bemiddeling. Wij benaderen u voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging.

 

*Vereiste informatie.

Persoonlijke gegevens:
Voornaam: *
Achternaam: *
Geslacht: *
Adres: *
Postcode: *
Woonplaats: *
Geboortedatum: *
Geboorteplaats: *
Nationaliteit: *
Burgerlijke staat: *
E-mailadres: *
Telefoonnummer: *
Beroep: *
Indien student, welke studie?
Ik ben op zoek naar:

De studio's zijn verdeeld over 3 etages met veelal uitzicht op de binnenplaats. Aan de zijkant bevinden zich de grotere en luxe studio's. Bekijk hier de types en indelingen met plattegrond voor de exacte ligging in het complex.

Type studio: *
Begin datum:
Textielpakket à € 35,- *
Linnenpakket à € 60,- *
Overige wensen:

 

In het kader van de nieuwe Europese privacywetgeving (AVG) is GFM BV wettelijk verplicht om toestemming te vragen voor het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens. Wil je weten hoe wij omgaan met de verzamelde gegevens en voor welke doeleinden ze worden gebruikt, lees dan onze: Privacy verklaring

voor het verzamelen en verwerken van mijn persoonsgegevens.

informatie

Gedrags- en noodrichtlijnen


Huurders worden geïnformeerd over de gedragsregels die van toepassing zijn in en rond het appartementsgebouw, bijv. sociale afstand nemen, een masker dragen, enz.
Er zijn noodmaatregelen getroffen voor het geval dat een huurder tekenen van COVID-19 vertoont. Relevante contactpersonen voor medische hulp zijn op verzoek beschikbaar.